Fakta om troms Harstad

fakta om troms Harstad

HARSTAD KOMMUNE Hjemmeside Harstad Kommune, Adresse: Asbjørn Selsbanesgate, Harstad Telefon: Telefaks: Bykommunen. Rundt kilometer nord for Polarsirkelen overrasker Troms med slående frodighet, både i landskap og kultur. Gård fra , Harstad (c) Bård Løken/ onlineticaret.net; Straumen på Andørja, Norges fjellrikeste øy (c) Fakta om Troms. Harstad har med dette den største befolkningsøkningen i Troms fylke. Sammenliknet med samme kvartal tidligere år er det bare 2. kvartal. Navigasjonsmeny. Harstad - (Troms Romsa); Bytt kommune. Befolkning; Helse og levekår; Barn og unge; Utdanning; Arbeid og inntekt. I perioden – hadde bare kommunene Tromsø, Harstad, Lenvik og Storfjord vekst i folketallet. Tromsø hadde 41,4 % av fylkets. Byene i fylket er Tromsø, Harstad og Finnsnes. Troms grenser som eneste norske fylke både til Finland og Sverige, og har således en av landets to treriksrøyser. ‎ Tromsø · ‎ Sandøya · ‎ Risøya · ‎ Berg.

Fakta om troms Harstad - firstdate sensuell

Sykehus: Nord- og Sør-Trøndelag, TromsTelemark, Hordaland. Fylket har tre dagsaviser, to i Tromsø og en i Harstad, størst er Nordlys i Tromsø som også er Nord-Norges største avis. Kommunens driftsinntekter per innbygger.

Fakta om troms Harstad - Drøbak

Gjennomsnittslønn i Norge Det finnes fremdeles en del bondegårder i kommunen, men de fleste yrkesaktive innbyggerne arbeider nå i byområdet. Brønnøy - Nordland. Melhus - Sør-Trøndelag. Du finner flere tall om dette temaet i statistikken Folkemengde. Bardufoss og Harstad i Troms. fakta om troms Harstad

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *